JO VAN BOVEN : De beste zorgen bij u thuis.

Meer info

Wij geven u graag meer info over de tarieven

Jo van boven Thuisverpleging - TarievenJo Van Boven Thuisverpleging is werkzaam in de regio Linter voor verschillende soorten thuisverpleging, waaronder bijvoorbeeld pijnbestrijding. Wij garanderen de beste zorgverlening. Daarom lichten wij u ook graag in over alle bijkomende regelingen.

Indien u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, wordt de betaling geregeld via de derde betalersregeling. Dit wil zeggen dat de kosten voor de thuisverpleging rechtstreeks worden ingediend bij uw ziekenfonds en u zelf niets hoeft te betalen. Het enige wat u nodig heeft voor het ziekenfonds is een kleefvignet en een voorschrift met de geleverde prestaties, opgemaakt door uw huisarts of specialist.

Wie heeft recht op de derde betalersregeling?

  • werknemers in loondienst bij een Belgische firma
  • iedereen die een vervangingsinkomen krijgt van een Belgische instantie (o.a. werkzoekenden, invaliden, gepensioneerden,...)
  • zelfstandigen (KMO, vrij beroep) die een bijkomende verzekering 'kleine risico's' hebben afgesloten

Wanneer u verzekerd bent bij een buitenlandse of private verzekering, wordt er een contract op maat opgesteld. Hierbij betaalt u eerst zelf de rekening, die achteraf geheel of gedeeltelijk kan teruggevorderd worden bij uw verzekeraar.

Indien u geen verzekering hebt, wordt er een contract op maat opgesteld voorafbetaling voor een bepaalde periode. Zo hebt u een mooi zicht op uw uitgaven.

Wenst u nog extra informatie over de tarieven regio Linter of wilt u gebruik maken van onze diensten? Contacteer ons dan wanneer u wilt. Wij zijn 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar.

Wij nodigen u alvast uit om onze galerij te bekijken, zodat u een beter beeld krijgt van Jo Van Boven Thuisverpleging. Informeer uzelf ook meteen over onze handelingen, zodat u weet wat wij voor u kunnen betekenen.

Top